Prova Grönfri och Prickfri mot olika typer av påväxt för en skönare hemmiljö

Medlet fungerar mot mossa och algväxter. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Det är företaget Jape som har utvecklat Grönfri och Prickfri.

Medel som Grönfri och Prickfri ger dig ett övertag över mossan

Grönfri och Prickfri produceras av Jape. Prova att använda medlet på ytor som har skiftat färg på grund av mikroorganismer. Du löser produkten enkelt i lite vatten.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Ibland kan du köpa Bensaltensid i flytande form och som 50 procentiga lösningar. Den måste dock spädas ut först.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. En utspädd blandning kostar mindre per liter vätska.

Företag kan använda sig av Grönfri Proffs. Det kan man bland själva också.

tak

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Då spar du dessutom en rejäl slant. Det kan skilja så mycket som 20 %. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Det spelar egentligen ingen roll vilket märke som du köper.

Det blir alltid ett perfekt resultat

Om vi ska vara ärliga så är Prickfri och Grönfri samma sak. Effekten kan ända skilja sig en aning beroende på hur det ska användas. Vissa produkter är mer koncentrerade.

Skapa en rutin kring rengöring

Grön fri är värd vad den kostar. taktvätt Medel som Prickfri ska ju hjälpa dig att hålla rent och snyggt omkring dig. Då kommer det att bli fint varje gång du genomför algtvätt eller ger dig på mossa på tak.

Oavsett om du köper Grön fri för tak eller för att få fina trädgårdsplattor är det verkligen viktigt med regelbundenhet. Många väljer att schemalägga städningen för att lättare komma ihåg den. På så sätt kan du hålla rent på taket.

Prova så får du se

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Så länge som Bensalkonklorid används på rätt sätt så är det inte farligt, men du måste ändå vara försiktig. Använd gärna munskydd. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Ha alltid rätt utrustning när du använder Prickfri. Då slipper du bekymra dig om du skulle spilla lite på kläder eller få annan smuts på dig när du jobbar.

Glöm inte skyddsskorna. Medlet kan användas året om.