Gör egen fruktsoda med kolsyra

Det kan sitta fint med en läst ibland. Fruktsoda är populärt. Mycket bättre än dansk läsk, mycket bättre än amerikanska kända märken som bara bryter ner tänderna.

Om du vill göra egen läsk kan du köpa en läskmaskin. Om du vill ha Aromhusets produkter då ska du leta hos allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med rätt bubbel

läskkoncentrat

Utan kolsyra är det svårt att få till någon läsk. Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Du har kanske sett hur läskreklam på tv ser ut?

Ljudet kan återskapas i ditt kök. Inget stoppar dig från att dricka bubbelvatten varje dag. Du kan smaksätta läsken precis som du själv vill. Köp smaken av fruktsoda.

Välj bland fler olika smaker

Prova dem alla. Du kan prova en julmustessens så här i juletid. Nu kan du göra egen läsk på dina villkor. Den är fräsch och kommer direkt från maskinen.

Är det en fruktsoda-dag idag? Koncentratet passar din Sodastream. Våga prova och upptäck vad du gillar.

Prova några av Aromhuset 25 smaker. Så mycket mer än bara läsk. Minska på sockret med mildare smak.

När du vill efterlikna vanlig läsk

Din läsk därhemma kan smaka precis som i butik. Den kan faktiskt smaka bättre. Du kan få en bra fruktsoda trots att den endast innehåller 20 % av den sockernivå som vanlig läsk har. Fantastiskt!

Du kan skapa ordentliga smakkombinationer om du vet vad du gör. Men koncentratet måste vara av hög kvalitet.

Företag som AGA och SodaStream fuskar lite med sina produkter gällande essenser. Man kanske bara provar det en gång. Aromhuset produkter är värda namnet. Du hittar produkterna hos allt-fraktfritt.se.

Hitta din favorit. Tänk på att fruktsoda och Champis eller Pommac är tre olika varumärken och läskedrycker.

Kan du bjuda andra på din hemmagjorda dricka?

Kolsyra enkelt hemma med en egen läskmaskin. Du behöver inte skämmas för att den inte kommer i en kommersiell flaska. Egen läsk är kul. Dessutom slår du ett slag för miljön.

Du kan fråga vederbörande om det önskas någon särskild läsk. Det är möjligt att det är så. Då är det ju bra om du kan ta fram den smaken. Du blir en riktig ordentlig värd.

Bunkra upp med ett lager av smaker på en gång. smakessenser Det ångrar du inte. Inte idag och inte imorgon!